Om Naturianer.no

Da jeg opprettet denne nettsiden, var jeg faktisk ikke helt sikker på hva den skulle dreie seg om. Jeg har mange interesser, og liker selv å holde meg orientert innen en rekke forskjellige fagområder.

Yrket mitt er innen økonomi og regnskap, så naturligvis vil det bli noen tanker jeg har på dette området. Mange av mine bekjente spør meg om diverse skattespørsmål, når tiden er inne for å levere skattemelding. Derfor ser jeg ikke bort ifra at jeg kommer til å skrive ned noen skattetips. Jeg kommer sikkert også til å skrive om vanlige problemstillinger innen finans, for eksempel skatteregler knyttet til gevinst på verdipapirer. På privaten er jeg gift, har ett barn (foreløpig), billån, boliglån og en liten slump studielån. Jeg tør påstå at min samboer og jeg tar smarte valg når det gjelder lån. Jeg antar derfor at det kommer en artikkel eller to om hvordan man reduserer gjeld, finner rimelige lånealternativer, og hvordan man skaffer seg egenkapital til investeringer.

Hvem vet, kanskje det blir noen ord også om fritidssyslene mine. Jeg har motorsykkeldilla, liker å trene (fotball og klatring) og brygger eget øl i garasjen (minibryggeriet er under stadig utvikling). Slike tema gir i alle fall muligheten til å publisere flotte bilder! Følg meg så får du se!